sâmbătă, 19 iunie 2010

Iubire de`o varaa...


Vara abea incepuse..Ea vroia ca vara asta sa aiba alaturi totsi`prietenii...sa zambeasca si`sa-si faca de cap!Dar nu stia ca in viatsa`Ei va aparea EL!
Totul a inceput..intr`o seara cand cei doi vorbeau pe messenger..El ii vorbea foarte frumos..ii vorbea despre fosta lui prietena..iar ea il asculta cu drag,fara sa fie impotriva!Cu timpul..ea realiza ca tine la el..Dar cum sa`i spuna?Cum sa o faca?
Asa ca..intr`o seara era hotarata sa`i spuna..Era fericita!Dar nu stia ca fericirea ei va fii spulberata! :|
I`a spus..El a ramas socat..o vedea ca pe o prietena..nicic altceva..Era acea fata care a intervenit in relatia lui..care l`a ajutat sa deschida ochii..
Au avut o cearta apinsa..si nu au mai vorbit 2 saptamani..Ei ii era asa de dor de serile cand vobeau pana tarziu..de noptile pierdute..
Si lui ii era..Dar nu vroia sa recunoasca!Asa ca intr`o seara se hotara sa vorbeasca cu ea..pentru ca ii simtea lipsa..si pentru ca a realizat ca a gresit..!


-Buna..


Ea era atat de fericita..dar stia ca nimic nu va mai fii ca inainte..Ia raspunS..au vorbit din nou pana tarziu ..cum faceau pe vremuri`..A adormit pe la 5 ..cu El in gand..
A 2`a seara la fel...si a 3`a..pana cand..ea l-a intrebat ce este cu schimbarea brusca..

-Vreau sa ma ierti daca am gresit cu ceva...vreau sa ma ierti ca am reactionat asa..vreau sa ma ierti si sa o luam de la capat..Poti?

-Daa!;x

Si au luat`o de la capat..IMPREUNA..Poate iubirea lor nu va dura o vara..Poate va dura mai mult..Sau poate nu va mai dura..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu