luni, 21 iunie 2010

Noptii de vara


Era o noapte pustie..Nu avea`somn!(:|Statea si privea luna..pe geamul plin de stropi de ploaie..:|..Incepea sa realizeze ca ploaia nu se va opri niciodata..ca va ramane inchisa in casa pe veci!Mai avea atatea de descoperit..Privea cu lacrimi in ochi,si in suflet Stelele..Erau asa frumoase..asa pure..Cand s-a uitat la cea mai stralucitoare stea..parca l-a vazut pe el..
A inceput sa planga..ii parea asa de rau ca o face..se simtea asa de vinovata..Dar cu toate asta si`a promis ca o sa`l uite...Si asa se va intampla!
Peste o ora..o ora in care lacrimile au curs continuu din ochii ei..a auzit telefonul..Parea asa de pierduta..pierduta`n amintiri...amintiri pe care nu le va uita..
Era el..Si-a dat seama ca Ea plangea..dar nu i`a spus de ce sunase..i`a spus decat ca nu merita sa planga petru el..si a rugat`o sa nu o mai faca..
Oare de unde stia?De unde stia ca dupa el plangea EA?
Chair asa era?Nu merita..Dar lacrimile nu se uscau..Cu toate ca asta vroia..
A doua seara..Nu mai era la fel..Era prea obosita sa mai planga..Privea in gol..Nu stia ce sa creada..Intr`un final adormi..
A treia seara incepuse sa se plictiseasca sa se gandeasca numai la el asa k renunta..Continua sa iasa cu fetele..cum facea inainte..Sa stea pana tarziu pe messenger...Si asa se indragosti de alt baiat..si totul trecu..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu